Sandslash Każdy kto go posiada dostaje: 5x GreatBall 1x TM 38 1000$ |
Zostanie wybrany w następnym tygodniu. |
Sneasel Każdy kto go posiada dostaje: 1x MasterBall 5x UltraBall 1x Dowolne TM 5000$ |
Kiedy spytałaś Abry czy jest śpiąca okazało się, że ona już śpi Ci na ramieniu, miała zamknięte oczy i chrapała.
Księżyc wzniósł się w górę i oświecał ziemię swoimi promieniami. Nagle z hotelu wyszedł pracownik.
- Dzień Dobry, księżyc już świeci. Ulice w tym mieście są niebezpieczne w nocy, zapraszamy serdecznie do środka na ciepłą kolację, nocleg i pyszne śniadanie.
-Dobry wieczor, (raczej ) juz ide tylko zamyslilam sie. - mowie do pracownika hotelu.
Biore pokemona w rece i wchodze do hotelu.
Hmm na ile wziasc pokuj. Moze na racie wezme na 3? zastanawiam sie patrzac na ceny.

Kiedy spojrzałaś na cennik, ujrzałaś:
1 dzień - 100$
2 dni - 200$
3 dni - 300$
4 dni - 400$
5 dni - 500$
6 dni - 600$
7 dni - 700$.
Każdego dnia oferujemy: Śniadanie, Obiad, Kolacje.
- Więc?Na ile chce pani wynająć pokój?
Abra szybko zasnęła, właściciel hotelu jest bogatszy o 500$, a Ty smacznie śpisz i czekasz na nadejście ranka. Nagle budzisz się około 9 rano, a już obok łóżka czeka śniadanie. Twoja abra zajada smaczną karmę dla pokemonów, nagle spogląda na Ciebie "zapraszająco".
Ruszyłaś przed siebie i odrazu jak wyszłaś z hotelu zauważyłaś Snivego i Togepiga idącego razem wąską uliczką, śmiali się i rozmawiali ze sobą na różne tematy. Abra uśmiechnęła się ze szczęścia, że Togepigowi jednak nic nie jest i że jest razem z bratem.
- O hej! Tak, wszystko dobrze. Nie nie jesteśmy, siostra dała nam ciepłe posiłki przez wyruszeniem, Tepig już wyzdrowiał i możemy dalej chodzić po świecie szukając przygód. - pokemony zaczęły oddalać się przed siebie.
Jestem wesoła. Dobrze, że nic sie mu nie stało.
-Czekajcie - gonie pokemony - nie chcielibyście dołączyć do mnie i Abi ?
Czekam na ich odpowieć nie wiedząc co mogą mi powiedzeć jednak chcąc cy domnie dołączyły, ale co ja mam do gadania nie moge im rozkazywać.